Driedaagse 'Je plek als man'

Drie intensieve dagen voor mannen

7/8/9 juli
Workshop
All-text image

Wat kan je verwachten

Midden in de zomer zijn deze drie dagen voor jou. Drie dagen om een laagje dieper in jezelf te zakken.

Willen we niet allemaal zelfbewuster en volwassener onze plek innemen als partner, als vader, als zoon van, als werknemer, als ondernemer,...?

Onbewuste herinneringen - vaak benoemd als 'de rugzak' - bepalen je denken en voelen meer dan je misschien vermoedt. Ze maken dat je je soms inhoudt of terugtrekt in plaats van duidelijk te zijn. Of dat je je onrustig of futloos voelt in plaats van gericht in beweging te komen. Ze maken dat je soms hard gaat zwoegen in plaats van je plek in te nemen. Of dat je je verdwaald of zielloos voelt in plaats van aanwezig.

Mannen zijn toe aan meer begrip van hun binnenkant. Achter de maskers die wij meedragen zitten nieuwe stukken te wachten om zichtbaar te worden.

Zelfbewustzijn ontwikkelen is belangrijk in deze hectische en uitdagende wereld. Investeren in emotionele intelligentie maakt je moediger, zowel voor de dynamieken die zich in je relatie als op werkgebied afspelen.

Wat is Reconstructive?

In Reconstructive ervaren we ons lichaam op een volstrekt unieke manier. We gaan de oorsprong van onbewuste herinneringen beleven en in beweging brengen. We gebruiken hiervoor ons lichaam, niet ons verstand. Hierdoor geven we de start voor een uniek verwerkingsproces, dat de basis vormt voor de groei van vertrouwen

Reconstructive is een laboratorium waarin je dat wat nog onbewust in je aanwezig is, kan verkennen. Het is groepswerk dat je in staat stelt jezelf dieper te begrijpen, zelfbewuster te worden en gezonder te worden op vlak van:

Een groep mannen is een uiterst geschikte plek om te exploreren. Het doet deugd om stukjes van jezelf te herkennen in anderen. Het gezamenlijke kan dan energie en moed geven. Mannen hebben vaak geleerd om zich groot of stoer te houden, om de de rots te zijn waar anderen op kunnen bouwen, om diegene te zijn die problemen oplost. Velen ervaren zichzelf of mannen in het algemeen als emotioneel weinig beschikbaar. Deze beelden spelen later parten in hun relaties en van zodra ze zelf vader worden. In deze driedaagse workshop gaan we samen met een aantal andere mannen op zoek naar vergeten stukken in onszelf. In oorsprong leeft er meer kracht en eigenwaarde in ons dan we denken.

Investeren in jezelf brengt een krachtige innerlijke beweging op gang. Een signaal dat je niet meer bereid bent om het leven te leiden dat anderen voor je hebben bedacht maar wilt uitzoeken en creëren wat voor jou de essentie is.

Bart De Coninck werkt al bijna 20 jaar met mannen. Al vele jaren begeleidt hij mannengroepen en zet hij zich in om mannen samen te brengen en zo de onderlinge afstand te verkleinen.

Voel je je aangesproken, wees welkom!

Extra info locatie

Deze driedaagse workshop gaat door in Centrum Het Midden, Eekhoorndreef 18 in Malle

Media

Reconstructive voor mannen

Je plek innemen als man

Praktische informatie

Data:
7/8/9 juli
Uren:
14.00 tot 20.00 op vrijdag, 10.00 tot 18.00 op zaterdag, 10.00 tot 16.00 op zondag
Voor:
Mannen
Locatie:
Malle, BE
Prijs:
€ 395,00 (incl. btw) - In dit bedrag zijn 1 broodjesmaaltijd op vrijdag en 2 lunches voorzien op zaterdag en zondag, alsook alle coffee-breaks

Schrijf je in

Bedankt! Je inschrijving werd goed ontvangen.
Er liep wat mis. Alle velden zijn verplicht. Kijk even na en probeer opnieuw.
Terug naar overzicht