Zomer-driedaagse 'Terug naar de oorsprong'

Zelfbewust je plek innemen

11/12/13 augustus
Workshop
All-text image

Wat kan je verwachten

Mensen zijn toe aan meer avontuur en eerlijkheid. Achter de maskers die wij meedragen zit een authentiek stuk te wachten om zichtbaar te worden.

Dit authentieke stuk naar voor halen laat je toe zelfbewust en volwassen je plek in te nemen, als partner, als ouder, als zoon of dochter van, als werknemer, als ondernemer

Onbewuste herinneringen - vaak benoemd als 'de rugzak' - bepalen je denken en voelen meer dan je misschien vermoedt. Ze maken dat je je soms inhoudt of terugtrekt in plaats van duidelijk te zijn. Of dat je je onrustig, gefrustreerd of futloos voelt in plaats van gericht in beweging te komen. Ze maken dat je soms hard gaat zwoegen in plaats van je plek in te nemen. Of dat je je verdwaald of zielloos voelt in plaats van aanwezig.

Zelfbewustzijn ontwikkelen is belangrijk in deze wereld waar narcistische of toxische dynamieken soms meer en meer op de voorgrond lijken te komen. Het ontwikkelen van emotionele intelligentie maakt moediger, zowel voor de dynamieken die zich in je  relatie als op werkgebied afspelen.

Wat is Reconstructive?

In Reconstructive ervaren we ons lichaam op een volstrekt unieke manier. We gaan de oorsprong van onbewuste herinneringen beleven en in beweging brengen. We gebruiken hiervoor ons lichaam, niet ons verstand. Hierdoor geven we de start voor een uniek verwerkingsproces, dat de basis vormt voor de groei van eigenwaarde

Reconstructive is een laboratorium waarin je de onderstroom in jezelf - dat wat nog onbewust in je aanwezig is - kan verkennen. Het is groepswerk dat je in staat stelt jezelf dieper te begrijpen en eigenwaarde te ontwikkelen op vlak van:

Een groep is een uiterst geschikte plek om te exploreren. Het doet deugd om stukjes van jezelf te herkennen in anderen. Het gezamenlijke kan dan energie en moed geven.

Investeren in jezelf brengt een krachtige innerlijke beweging op gang. Een signaal dat je niet meer bereid bent om het leven te leiden dat anderen voor je hebben bedacht maar wilt uitzoeken en creëren van wat voor jou de essentie is.

Voel je je aangesproken, wees welkom!

Extra info locatie

Deze workshop gaat door in Centrum Het Midden, Eekhoorndreef 18 in Malle

Media

Over de zomer-driedaagse in Reconstructive

Praktische informatie

Data:
11/12/13 augustus
Uren:
14.00 tot 20.00 op vrijdag, 10.00 tot 18.00 op zaterdag, 10.00 tot 16.00 op zondag
Voor:
Iedereen
Locatie:
Malle, BE
Prijs:
€ 395,00 (incl. btw) - In dit bedrag zijn 1 broodjesmaaltijd op vrijdag en 2 lunches voorzien op zaterdag en zondag, alsook alle coffee-breaks

Schrijf je in

Bedankt! Je inschrijving werd goed ontvangen.
Er liep wat mis. Alle velden zijn verplicht. Kijk even na en probeer opnieuw.
Terug naar overzicht